Ελένη Κων. Σπυρακοπούλου

  • 35 θεάσεις

Γενικές Πληροφορίες Ελένη Κων. Σπυρακοπούλου

Το δικηγορικό γραφείο της Ελένης Σπυρακοπούλου,  με απόλυτο σεβασμό και ευαισθησία στις ανάγκες και στα συμφέροντά σας προστατεύει απόλυτα την προσωπικότητα και την  ελευθερία σας, τόσο σε επίπεδο επιχειρηματικών δράσεων όσο και προσωπικών – οικογενειακών υποθέσεων.
Το γραφείο μας λειτουργεί από το έτος 2000 στο κέντρο της Αθήνας και από το έτος 2013 στο Γαλάτσι Αττικής. Στη πολυετή διαδρομή του γραφείου μας, έχουμε στηρίξει και έχουμε υπερασπιστεί τα έννομα συμφέροντα φυσικών και νομικών προσώπων. Αντιμετωπίσαμε δε, περισσότερες από 1.000 δίκες ενώπιον των Αθηναϊκών και επαρχιακών δικαστηρίων με εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχούς έκβασης. Η Δικηγόρος είναι νομική σύμβουλος Ανώνυμης εταιρείας με μεγάλο κύκλο εργασιών.
Οι συνεργάτες του γραφείου μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και ακαδημαϊκή γνώση στην διεκπεραίωση  νομικών υποθέσεων δικαστικά και εξωδικαστικά καθώς επίσης και στα χρηματοοικονομικά και τραπεζικά θέματα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με απόλυτη εχεμύθεια .
Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας, με δημιουργικές συμβουλές και εξατομικευμένες προτάσεις, επιτυγχάνοντας λύσεις με γνώμονα πάντα το προσωπικό σας συμφέρον.
Η συνεχής επιμόρφωση των συνεργατών μας εξασφαλίζει το απαραίτητο υπόβαθρο για την σύγχρονη, επιστημονικά αποδεκτή νομική – οικονομική και τεχνική τεκμηρίωση της υπόθεσής σας.
Αναλαμβάνουμε υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα, φυσικών και νομικών προσώπων που κατοικούν και δραστηριοποιούνται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατά την επίλυση υποθέσεων του γραφείου μας έχουμε συνεργαστεί ευχερώς  με αλλοδαπούς φορείς.
Το γραφείο μας στελεχώνεται από την ιδρύτρια Δικηγόρο Ελένη Σπυρακοπούλου, Συνεργάτη Δικηγόρο με ειδίκευση στις υποθέσεις Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών, οικονομολόγο που διετέλεσε σύμβουλος επιχειρηματικών δανείων (στην Εγνατία τράπεζα), σύμβουλος επενδύσεων στην Εθνική χρηματιστηριακή (πρώην Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ) και εισηγητής για την κρατική επιχορήγηση επενδύσεων (υπουργείο ανάπτυξης – περιοχή Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης) και τοπογράφο μηχανικό με μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση τοπογραφικών και φωτογραμμετρικών αποτυπώσεων, καθώς επίσης και φωτοερμηνευτικών μελετών, με σκοπό την απαραίτητη τεχνική τεκμηρίωση για κάθε νομική υπόθεση. Ενδεικτικώς, τεχνική υποστήριξη σε θέματα κτηματολογίου, στον διαχρονικό εντοπισμό κτισμάτων, καλλιεργειών, οδών, εντοπισμό ορίων ιδιοκτησίας, ορίων αιγιαλού, δάσους ή δασικών εκτάσεων, στη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.
Οι τομείς του δικαίου στους οποίους το γραφείο μας παρέχει τις άρτιες υπηρεσίες του:

Αποζημιώσεις εκ τροχαίων και εργατικών ατυχημάτων

Διοικητικό Δίκαιο

Εμπορικά Σήματα και παραβίαση αυτών

Εμπορικό και Τραπεζικό Δίκαιο (σύσταση όλων των νομικών προσώπων, συμβουλευτική στη στρατηγική επιχειρήσεων, στις επενδύσεις, στα δάνεια, ανάλυση ισοζυγίων και ισολογισμών για την έγερση νομίμων αξιώσεων ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων)

Εμπράγματο Δίκαιο (κτηματομεσιτικά)

Εργατικό Δίκαιο

Κληρονομικό Δίκαιο

Κτηματολόγιο

Νόμος  Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών

Οικογενειακό Δίκαιο

Ποινικό Δίκαιο

Συμβάσεις, μισθώσεις (κατοικιών και επαγγελματικών χώρων), χρηματοδοτικές μισθώσεις

Συνταξιοδοτικό – Ασφαλιστικό Δίκαιο

Το γραφείο μας αναλαμβάνει Μεταφράσεις στις εξής Γλώσσες:
- Αγγλικά
- Γαλλικά
- Ιταλικά

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να ορίσουμε συνάντηση και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με απόλυτο επαγγελματισμό.

Τομείς Ειδίκευσης

  • Δίκαιο Συμβάσεων
  • Εμπορικό Δίκαιο
  • Εργατικό Δίκαιο
  • Οικογενειακό Δίκαιο
  • Ποινικό Δίκαιο
  • Τραπεζικό Δίκαιο

0  Αξιολογήσεις

Αξιολόγηση Επαγγελματία

Please Login To add Review