Γιώργος Παπασίμος

Δικηγορικό Γραφείο
  • 60 θεάσεις

Γενικές Πληροφορίες Γιώργος Παπασίμος

Δικηγορικό Γραφείο στην Αθήνα από το 1990.

Οι συνεργάτες δικηγόροι του γραφείο μας αναλαμβάνουν υποθέσεις σε ευρύ φάσμα δικαίου.

Ιδιαίτερα, το γραφείο μας ασχολείται συστηματικά με το Οικογενειακό Δίκαιο.

Αναλαμβάνουμε υποθέσεις διαζυγίων (συναινετικού ή με αντιδικία), επιμέλειας τέκνων, συμμετοχής αποκτημάτων και διατροφών.

Σε κάθε υπόθεση οικογενειακού, έχοντας συναίσθηση του κοινωνικού ρόλου του δικηγόρου, προσπαθούμε να αποφεύγουμε τις τοξικές και μακρόχρονες  αντιδικίες και να διασφαλίζουμε τα συμφέροντα των εντολέων μας με συνέπεια και αποτελεσματικά.

Γνωρίζοντας ότι το διαζύγιο αποτελεί μια αναμφίβολα δυσάρεστη εξέλιξη, επιχειρούμε να ολοκληρώσουμε τη λύση του γάμου με τον πλέον ανώδυνο για τα συμφέροντα των εντολέων μας τρόπο, ώστε να μπορέσει αυτός/αυτή να προχωρήσει στη ζωή του.

Πιστεύουμε ότι ένας καλός δικηγόρος διαζυγίων, διακρίνεται εκτός της νομικής του παιδείας για την ικανότητα του να χειριστεί την ενδεχόμενη αντιδικία με την άλλη πλευρά, διαθέτοντας την απαιτούμενη πείρα να εκτιμήσει την τυχόν δικαστική έκβαση της διαμάχης, να υπερασπιστεί μαχητικά τα συμφέροντα του εντολέα του, να προστατέψει αυτά των τέκνων και να οδηγήσει εν τέλει τις δύο πλευρές σε μια συναινετική λύση των διαφορών που θα εγγυηθεί το οριστικό κλείσιμο της αντιδικίας.

Αν αναζητείτε δικηγόρο οικογενειακού δικαίου δείτε τις υπηρεσίες μας και τη μεθοδολογία μας αναλυτικά στον σύνδεσμο.

 

Τομείς Ειδίκευσης

  • Ασφαλιστικό Δίκαιο
  • Οικογενειακό Δίκαιο

0  Αξιολογήσεις

Αξιολόγηση Επαγγελματία

Please Login To add Review